كول نار
Kurd Day Team

المقاديــــر
4 حبات كبيره من البطاطس
2 ملعقة كبيره من زيت نباتي
ملح خشن او عادي
4 قطع من الزبده
جبنه موزاريلا
قليل من الفلفل الاسود
فويل/قصدير
4 حبات كبيره من البطاطس
2 ملعقة كبيره من زيت نباتي
ملح خشن او عادي
4 قطع من الزبده
جبنه موزاريلا
قليل من الفلفل الاسود
فويل/قصدير
الطــــــريقـــة
أول خطوه حنشغل الفرن على درجه حراره 180
نغسل البطاطس
نجفف البطاطس
بالكلينكس
بعد الزبده وفوق الخلطه دي نضيف عليها الجبنه
م/ن



بإستخدام الشوكه نخرم البطاطس في كل النواحي

نضيف الزيت على البطاطس ونخلطهم

نضيف الملح

نشغل الفرن وتكون بالاسفل صنيه او صاج مغلفه بورق الفويل/القصدير

تترك البطاطس لين تنضج لمده ساعه كامله

نرفعها من الفرن وبالسكينه حنقطع البطاطس بالطول
ونلاحظ ان كل الخطوات الجايه لازم بعد طلوع البطاطس مباشرة
يجب البطاطس تكون حارة
ونلاحظ ان كل الخطوات الجايه لازم بعد طلوع البطاطس مباشرة
يجب البطاطس تكون حارة

ومن الجوانب نضغط عليه باليد



حنضيف قطعه من الزبده داخل البطاطس


نضيف الجبنه الموزاريلا
وممكن كمان عمل خلطه سهله وهي
قطع طماطم مكعبات + قطع بصل مكعبات+ صلصه طماطم+ ملح وفلفل
وعلى نار لغايه لين ينضجو ثم نضيفها على البطاطس
وممكن كمان عمل خلطه سهله وهي
قطع طماطم مكعبات + قطع بصل مكعبات+ صلصه طماطم+ ملح وفلفل
وعلى نار لغايه لين ينضجو ثم نضيفها على البطاطس
بعد الزبده وفوق الخلطه دي نضيف عليها الجبنه

والف عافية
م/ن