bijar_love
Active Member
لحم ستيك على الطريقة الفلبينية
نصف كيلو ستيك
نصف كوب صويا صوص
ربع كوب عصير ليمون
ملعقه صغيره سكر
3 بصلات متوسطه مقطعه شرائح
ملعقه صغيره ثوم مفروم
2 حبه بطاطس مقطعه كبير
ملح وفلفل اسود
زيت
اخلطي صلصه الصويا مع عصير الليمون والسكر ونصف كميه الثوم والفلفل
ينقع اللحم في الصلصه مده ساعه
في مقلاه نحمر البطاطس
في نفس مقلاه البطاطس حمري اللحم مع باقي الثوم
ضيفي البصل وقلبي وبعدين البطاطس
[URL="http://2.bp.blogspot.com/_VV97kxm3WRI/SRGIqLGSONI/AAAAAAAAHGI/lCPtnXgfFRo/s400/3.jpg"][URL="http://2.bp.blogspot.com/_VV97kxm3WRI/SRGIqLGSONI/AAAAAAAAHGI/lCPtnXgfFRo/s400/3.jpg"]
[/URL][/URL][URL="http://2.bp.blogspot.com/_VV97kxm3WRI/SRGIqLGSONI/AAAAAAAAHGI/lCPtnXgfFRo/s400/3.jpg"]
[/URL]
[URL="http://2.bp.blogspot.com/_VV97kxm3WRI/SRGImt4Y6lI/AAAAAAAAHGA/HYpE56vOqgQ/s400/2.jpg"]
[/URL]

نصف كيلو ستيك
نصف كوب صويا صوص
ربع كوب عصير ليمون
ملعقه صغيره سكر
3 بصلات متوسطه مقطعه شرائح
ملعقه صغيره ثوم مفروم
2 حبه بطاطس مقطعه كبير
ملح وفلفل اسود
زيت
اخلطي صلصه الصويا مع عصير الليمون والسكر ونصف كميه الثوم والفلفل

ينقع اللحم في الصلصه مده ساعه

في مقلاه نحمر البطاطس


في نفس مقلاه البطاطس حمري اللحم مع باقي الثوم

ضيفي البصل وقلبي وبعدين البطاطس
[URL="http://2.bp.blogspot.com/_VV97kxm3WRI/SRGIqLGSONI/AAAAAAAAHGI/lCPtnXgfFRo/s400/3.jpg"][URL="http://2.bp.blogspot.com/_VV97kxm3WRI/SRGIqLGSONI/AAAAAAAAHGI/lCPtnXgfFRo/s400/3.jpg"]

[/URL]
[URL="http://2.bp.blogspot.com/_VV97kxm3WRI/SRGImt4Y6lI/AAAAAAAAHGA/HYpE56vOqgQ/s400/2.jpg"]
[/URL]
وقدميه مع الارز الابيض
و بالعافية على قلوبكم
ملاحظة :-
ملاحظة :-
قطعي اللحم أصغر من الحجم المصور ؛؛
يكون أفضل في النقع ويستوي بسرعة ^.^
يكون أفضل في النقع ويستوي بسرعة ^.^