كول نار
Kurd Day Team
المقادير
فلفل بارد رومي مقطع قطع صغيرة
زيت درة
بصلة كبيرة
ملح وفلفل وبهارات مشكلة
مكعب مرقة دجاج
مقدار من الجبن الموتزاريلا
الطريقة
نقطع الكوسة الى نصفين والاحسن أن الكوسة تكون متوسطة الحجم بعدين بنحطها في الماء المغلي
مع مكعب مرقة الدجاج ونحط قليل من الزيت ونسيبها لحد ما تستوي الكوسة نص سوا يعني نص نضح
بعدين بنصفيها من المية
بتحمري البصل على النار بعد ما تقطعيه قطع صغيرة لحد ما يحمر وبنحط فوقه قطع الفلفل الرومي
والبهارات والفلفل الاسمر وبعدين بنحط عليهم اللحمة المفرومة ونسيبها على نار هادية لحد ما تستوي
اللحمة ومفيش مانع من اضافة القليل من الشوربة لحد ما تستوي اللحمة.
بعد ذلك نعمل البشاميل بوضع 4 ملاعق زبدة على النار ومثلهما دقيق وقليل من الفلفل الابيض مع التقليب
المستمر ثم نضيف 3 اكواب حليب مع التقليب المستمر مع وضع بيضة ومكعب مرقة الدجاج
ونتركه على النار لحد ما يبقى جاهز
نضع الكوسة ونرصها في صينية ثم نضع فوقها اللحم المفروم ونحاول ملأها بعد ذلك بالبشاميل
من على الوجه ومن الممكن إضافة الجبن الموتزاريلا عليها من فوق فهي تعطيها مذاقاً رائعاً
ثم نضعها في الفرن لحد ما تستوي و وشها يحمر
فلفل بارد رومي مقطع قطع صغيرة
زيت درة
بصلة كبيرة
ملح وفلفل وبهارات مشكلة
مكعب مرقة دجاج
مقدار من الجبن الموتزاريلا

الطريقة
نقطع الكوسة الى نصفين والاحسن أن الكوسة تكون متوسطة الحجم بعدين بنحطها في الماء المغلي
مع مكعب مرقة الدجاج ونحط قليل من الزيت ونسيبها لحد ما تستوي الكوسة نص سوا يعني نص نضح
بعدين بنصفيها من المية
بتحمري البصل على النار بعد ما تقطعيه قطع صغيرة لحد ما يحمر وبنحط فوقه قطع الفلفل الرومي
والبهارات والفلفل الاسمر وبعدين بنحط عليهم اللحمة المفرومة ونسيبها على نار هادية لحد ما تستوي
اللحمة ومفيش مانع من اضافة القليل من الشوربة لحد ما تستوي اللحمة.
بعد ذلك نعمل البشاميل بوضع 4 ملاعق زبدة على النار ومثلهما دقيق وقليل من الفلفل الابيض مع التقليب
المستمر ثم نضيف 3 اكواب حليب مع التقليب المستمر مع وضع بيضة ومكعب مرقة الدجاج
ونتركه على النار لحد ما يبقى جاهز
نضع الكوسة ونرصها في صينية ثم نضع فوقها اللحم المفروم ونحاول ملأها بعد ذلك بالبشاميل
من على الوجه ومن الممكن إضافة الجبن الموتزاريلا عليها من فوق فهي تعطيها مذاقاً رائعاً
ثم نضعها في الفرن لحد ما تستوي و وشها يحمر