كول نار
Kurd Day Team
[ALIGN=CENTER][TABLETEXT="width:100%;background-color:black;"][CELL="filter:;"][ALIGN=center]
صينية كوسة بالجبنة
المقادير:
الطريقة:
1- قطّعي الكوسة شرايح رفيعة، وقطعي الطماطم والبصل والفلفل شرايح بنفس السُمك، وتبليهم بالملح والفلفل.
2- رصّي شرايح الكوسة، وعليها شرايح البصل والفلفل والطماطم، وبعدين رُشّي عليها الأعشاب والجبنة، ودخليها الفرن لمدة 50 : 60 دقيقة، أو لحد ما الجبنة تسيح..
وقدّميها بالهنا والشفا.
[/ALIGN][/CELL][/TABLETEXT][/ALIGN]

صينية كوسة بالجبنة
المقادير:
- 2 ثمرة كوسة
- بصلة متوسطة
- 2 ثمرة طماطم
- ثمرة فلفل أخضر
- 1/ 2 ثمرة فلفل أحمر
- 2 فص ثوم مفروم
- 1/ 4 ملعقة صغيرة زعتر
- 1/ 4 ملعقة صغيرة ريحان
- 1 1/ 2 كوب جبن شيدر أو رومي مبشور
- ملح وفلفل
الطريقة:
1- قطّعي الكوسة شرايح رفيعة، وقطعي الطماطم والبصل والفلفل شرايح بنفس السُمك، وتبليهم بالملح والفلفل.
2- رصّي شرايح الكوسة، وعليها شرايح البصل والفلفل والطماطم، وبعدين رُشّي عليها الأعشاب والجبنة، ودخليها الفرن لمدة 50 : 60 دقيقة، أو لحد ما الجبنة تسيح..
وقدّميها بالهنا والشفا.