الطبخ لحم ستيك بالطريقة الفلبينية بالصور

  • بادئ الموضوع بادئ الموضوع Kurd Day
  • تاريخ البدء تاريخ البدء

Kurd Day

Kurd Day Team

المقادير والطريقة
1786.jpg


نصف كيلو ستيك
نصف كوب صويا صوص

ربع كوب عصير ليمون

ملعقة
صغيره سكر

3
بصلات متوسطه مقطعه شرائح

ملعقه صغيره ثوم مفروم

2 حبه بطاطس مقطعه كبير

ملح وفلفل اسود

1787.jpg



اخلطي صلصه الصويا مع عصير الليمون والسكر ونصف كميه الثوم والفلفل

1788.jpg

ينقع اللحم في الصلصه مده ساعه

1789.jpg




1790.jpg

في نفس مقلاه البطاطس حمري اللحم مع باقي الثوم
1791.jpg


ضيفي البصل وقلبي وبعدين البطاطس

1792.jpg

1793.jpg



وقدميه مع الارز الابيض

1794.jpg



ملاحظة :-

قطعي اللحم أصغر من الحجم المصور ؛؛ يكون أفضل في النقع ويستوي بسرعة ..وبالعافية
 
عودة
أعلى