كول نار
Kurd Day Team
بط مشوى
المقادير :
- بطة
- جزر مقطع
- بصل مقطع
- كرفس مقطع
- ملح وفلفل أسود وبهارات
- زيت
الطريقة :
اغسلي البطةونظفيها كويسوبعدين حطى عليها ملح وبصوسيبيها ليله كامله فى التلاجه أو على الأقل ساعتين وبعدين اغسليه تانى ونشفيها بورق المطبخ وبعدين رشى شويه ملح وفلفل عليها من بره ومن جوه
اعملى فيها شقوق بسيطه بالشوكه عشان الدهن يخرج منها وهى بتستوى
وبعدين احشي البطة بالبصل والجزر والكرفس المقطع مكعبات كبيره
ضعيها في الصينية وحمي الفرن على درجة عالية وادخليها الفرن لمده 20 دقيقه وبعدين قللى الحراره لحد ما تستوى
وبعدين يطلع كده
--------------------

المقادير :
- بطة
- جزر مقطع
- بصل مقطع
- كرفس مقطع
- ملح وفلفل أسود وبهارات
- زيت
الطريقة :
اغسلي البطةونظفيها كويسوبعدين حطى عليها ملح وبصوسيبيها ليله كامله فى التلاجه أو على الأقل ساعتين وبعدين اغسليه تانى ونشفيها بورق المطبخ وبعدين رشى شويه ملح وفلفل عليها من بره ومن جوه
اعملى فيها شقوق بسيطه بالشوكه عشان الدهن يخرج منها وهى بتستوى
وبعدين احشي البطة بالبصل والجزر والكرفس المقطع مكعبات كبيره

ضعيها في الصينية وحمي الفرن على درجة عالية وادخليها الفرن لمده 20 دقيقه وبعدين قللى الحراره لحد ما تستوى
وبعدين يطلع كده

--------------------