كول نار
Kurd Day Team
******
كيلو سردين بلدي طازج
بصل + ثوم + ليمون + طماطم
التوابل : ملح + فلفل ابيض + بهار سمك + روز ماري طازج
ننظف السردين جيدا ونشطفه جيدا
ونتبل السردين بالليمون والتوابل من الداخل والخارج
نضع السردين بصنيه التسويه ونرص به السردين ونضيف الطماطم المقطعه صغيرا ونضيف الزيت مع شرائح الليمون
مع اضافه قليل من المياه ونغطي الصنيه بورق القصدير ( ورق الالمونيوم)
طريقه التسويه
ندخل الصنيه الفرن علي حراره متوسطه ونسويه لمده 20 دقيقه تقريبا
نرفع الغطاء وندع الصنيه بالفرن ليحمر الوجهه ونخرجها
تقدم ساخنه مع الخبز الاسمر مع طبق من الطماطم والبزنجان المخلل
كيلو سردين بلدي طازج
بصل + ثوم + ليمون + طماطم
التوابل : ملح + فلفل ابيض + بهار سمك + روز ماري طازج
ننظف السردين جيدا ونشطفه جيدا
ونتبل السردين بالليمون والتوابل من الداخل والخارج
نضع السردين بصنيه التسويه ونرص به السردين ونضيف الطماطم المقطعه صغيرا ونضيف الزيت مع شرائح الليمون
مع اضافه قليل من المياه ونغطي الصنيه بورق القصدير ( ورق الالمونيوم)
طريقه التسويه
ندخل الصنيه الفرن علي حراره متوسطه ونسويه لمده 20 دقيقه تقريبا
نرفع الغطاء وندع الصنيه بالفرن ليحمر الوجهه ونخرجها
تقدم ساخنه مع الخبز الاسمر مع طبق من الطماطم والبزنجان المخلل
التعديل الأخير بواسطة المشرف: