كول نار
Kurd Day Team
كوب دقيق
معلقة سكر +خميرة بيرة قطعة صغيرة
مية دافية
ومعلقتين نشا علشان تقرمش
وشربات او سكر بودرة
الطريقة :
بندوب الخميرة فى المية والسكر ونحطها على الدقيق والنشا ونقلب كويس لحد لما يطلع لنا عجينة سايلة متوسطة يعنى ونسبها تخمر
وبعد كدة نقليها فىالزيت بنجيب معلقة ونحطها فى زيت وناخد من العجينة بتكونى ماسكها باليد الشمال وبتقطعى بالمعلقة حتة صغيرة وترميها فى الزيت وطبعا العملية بتم بسرعة علشان كلو يتحمر بلون ذهبى واحد وبعد كدة نطلعها
ونحط عليها شربات او شكر بودرة
بالهنا والشفا
__________________
معلقة سكر +خميرة بيرة قطعة صغيرة
مية دافية
ومعلقتين نشا علشان تقرمش
وشربات او سكر بودرة
الطريقة :
بندوب الخميرة فى المية والسكر ونحطها على الدقيق والنشا ونقلب كويس لحد لما يطلع لنا عجينة سايلة متوسطة يعنى ونسبها تخمر
وبعد كدة نقليها فىالزيت بنجيب معلقة ونحطها فى زيت وناخد من العجينة بتكونى ماسكها باليد الشمال وبتقطعى بالمعلقة حتة صغيرة وترميها فى الزيت وطبعا العملية بتم بسرعة علشان كلو يتحمر بلون ذهبى واحد وبعد كدة نطلعها
ونحط عليها شربات او شكر بودرة
بالهنا والشفا


__________________